2016 18 Rhuddlan Castle

Maandag 21 augustus Rustdag

Link naar de foto's

Als we zijn uitgeslapen, zien we dat het vandaag behoorlijk wisselvallig weer is. We hebben geluk met het plannen van de rustdag! De was wordt gedraaid en samen met de tent buiten in de wind opgehangen, maar telkens als die bijna droog is, komt er weer een volgende bui. We laten het maar hangen en kunnen het altijd nog vanmiddag binnen drogen als dat nodig is. Verder wordt vanmorgen het verslag geschreven, een keer in het bubbelbad gegaan en op en neer naar de Spar gelopen om salade te kopen die we als lunch nuttigen.

Later op de middag klaart het op en bezoeken we de vlakbij gelegen grote ruïne van het kasteel van Rhuddlan. Het is vooral groot, want veel staat er niet meer van. De ligging is wel schilderachtig: Het ligt aan de river Clwyd die speciaal is omgelegd, zodat het kasteel vanuit zee kon worden bevoorraad.

Terug in onze suite is het nog een keer bubbelbad, deze keer met een glas koele witte wijn. Na het avondeten met verse sperziebonen en quorn worstjes gaan we ook deze rustdag op tijd naar bed. De kleren zijn uiteindelijk helemaal droog.

Vorige dag       Volgende dag